Heerlijke verassing

Wil jij je werknemers verassen met een leuke box voor de vrijdagmiddag of om het thuiswerken iets leuker te maken? Of wil je je relaties verassen met een lekker en duurzaam cadeau? Liefde gaat door de maag, daar weten we bij Goodcase alles van. Onze boxen zitten vol lekkere dingen en zijn daarom zeer geschikt als cadeau.

Je kunt kiezen uit ons huidige aanbod, maar we denken natuurlijk graag mee met een op maat gemaakte oplossing.

Tof! We zijn benieuwd naar wat je in petto hebt.

Ben jij een food startup?

Wij bundelen graag onze krachten met startups die lekker en duurzaam eten maken!

Wil jij met jouw product een nieuw publiek bereiken? Een samenwerking met Goodcase betekent dat jouw producten in handen komen van meer consumenten en ambassadeurs. Daarnaast kan Goodcase zorgen voor exposure in verschillende formaten. Op die manier kan een nieuwe doelgroep kennis maken met jouw duurzame product.

Bekijk de drie duurzame pillars van Goodcase om te lezen wat wij onder duurzaam eten verstaan. Helemaal goed? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ambassadeur worden?

Schrijf jij blogs, maak je toffe YouTube vlogs of entertain jij mensen met eten als geen ander? En Zit duurzaamheid ook in jouw DNA? Super! Bij Goodcase zijn we altijd opzoek naar nieuwe ambassadeurs met een groot (online) bereik. Neem contact met ons op en dan gaan we het hebben over jouw ideeën.