De snelste én gezondste maaltijdbox

Altijd een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel binnen 30 minuten. Simpel te volgen instructies, vol verse groentes en zonder onnodige toevoegingen.

Hoe het werkt:

1. Kies en bestel jouw favoriete gerechten. Nooit meer stress over wat je moet gaan eten!

2. Binnen twee dagen ontvang je thuis het recept met verse saus gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

3. Koop zelf de groentes. Geen zorgen, we helpen je om de lekkerste combinaties te maken.

4. Volg de simpele stappen van het recept en kook een verse maaltijd in minder dan 30 minuten!

Je eigen groentes kopen?
Flexibel en goedkoop!

Eigenlijk best gek dat er zoveel maaltijdboxen groentes verslepen terwijl de verse groentes bij jou in de buurt of op de lokale markt voor het grijpen liggen. En ook nog voor een mooie prijs. Door zelf de groentes te kopen is onze maaltijdbox wél betaalbaar en ben jij super flexibel. Je hebt zelf controle over de versheid en kwaliteit van de groentes die je eet en de portiegroottes pas je makkelijk aan. 

Blije klanten

Ik kook graag gezond en me veel verse groentes, maar altijd nadenken hoe je die lekker klaargemaakt op tafel zet vind ik een gedoe. De sauzen en recepten uit de Goodcase box zijn voor mij de perfecte basis om groentes lekker klaar te maken.

Henk-Jan

Ik bedenk altijd pas laat wat ik wil eten en dan schiet de stress er soms in als je als een kip zonder kop in de supermarkt rondrent. Ik vind de Goodcase box ideaal, je hebt de sauzen snel in huis en gaat met een duidelijk doel boodschappen doen. Super makkelijk!

Arianne

Vers, gezond en makkelijk

Gezond eten lastig? Onze sauzen worden gemaakt van alleen verse en natuurlijke kruiden, specerijen en ingrediënten, zonder e-nummers en met een normale hoeveelheid zout. Jij voegt alleen nog verse groentes en bijvoorbeeld pasta, rijst of noodles toe, waardoor je dus maximaal gezond eet.

Gezond, maar ook makkelijk. Want die saus zelf maken kost niet alleen veel tijd, maar je hebt ook een hoop kruiden en specerijen nodig die je zelf na één keer koken misschien weg moet gooien. Zonde! Bespaar je de tijd en moeite met onze box.

Altijd een vaste prijs

Vind jij het vervelend dat al die andere maaltijdboxen alleen betaalbaar worden als je er de hele week van eet? Bij ons betaal je altijd een vaste prijs per gerecht. Lekker flexibel!

Zonder abonnement

2 personen: €4,99
3 personen: €5,99
4 personen: €6,99

Met abonnement​

2 personen: €3,99
3 personen: €4,99
4 personen: €5,99